Emmy Lea

Ja va ska man säga egentligen
Har du någonsin haft sådan smärta så det känns som om någon pressar sönder huvudet med cementblock och samtidigt borrar hål i tinningen och håller på att slita ut dina tänder med en tång? 

För sådan huvudvärk hade jag igår kväll. Kunde knappt hålla ögonen öppna för att pressen i och runt ansiktet var för mycket och när jag väl blundade så stack det till något så otroligt. Att sätta i bettskenan vid läggdags var tortyr. På riktigt. Kändes som att hela övre delen av käken vreds loss. Dundrande och stickande smärta i precis hela huvudet. Jag var helt disorienterad och sinnessjukt trött. Lade mig i sängen, släckte lampan och lade ner huvudet på kudden. Tro fan att det också skulle skicka strålar av ilsken smärta igenom bakhuvudet. 

Har sovit riktigt uselt inatt, och när klockan ringde fem i åtta så hade jag legat vaken och vridit mig sen klockan sex. Orkar inte det här. Så tråkigt och frustrerande. 

Ska försöka boka in en tid hos vårdcentralen, men vet inte riktigt hur det ska gå till. Tänker i alla fall dra till Apoteket och köpa värktabletter eller något. 

Och ovanpå det så är det ju fantastiskt kul att min lärares tåg sitter fast i Göteborg på grund av en olycka, så lektionen som skulle ha börjat 9:15 är alltså framflyttad tills tågen börjar rulla igen och han kommer till skolan. Vilket betyder att jag inte har en aning om när jag behöver gå hemifrån. Tjohej vad jag är trött på livet idag.