Emmy Lea

Måndag: Katter, Kompis och Plugg
Jag kommer sakna de små liven så grymt mycket. 

Men det var en go dag idag. Hängde med Sofia rätt så mycket, vi gjorde mest ingenting, umgicks med katterna och käkade pizza till middag. Sjukt gott. 

Har börjat säga sinnes. Och fett. Men fest kommer jag inte börja säga, och inte panne heller. Haha. Men Sofias intressanta dialekt smittar, och jag klagar väl egentligen inte.

Imorgon blir det plugg för hela slanten. Har fått en hemtenta idag, och vi satt några och försökte klura ut vad de fyra frågorna betydde. Gött liksom att inte ens fatta vad frågorna är ute efter. Bra början. Nä men vi listade väl ute det hyfsat, så jag hoppas att jag kan börja skriva stödord imorgon och sen påbörja riktiga texten. Det blir mycket nu. 

Men nu ska jag i alla fall sova. Är trött gånger hundra, så jag ger upp nu. Godnatt.
Pizza och Dialekter
Idag blir det pizza tillsammans med Sofia. Så gott, så gott. Märker lite då och då att jag drar på mig lite skumma ordval och toner när jag snackar med henne, jag skyller på hennes Stockholmska norrländska. Det smittar! 
Kattungar

Imorgon lämnar dessa kattungar min klasskompis hem. Jag kommer sakna dem, dessa små underbara liv. Ramsey, Isa, Iris och Inez... Och mamma Kitty, förstås. Söta.