Emmy Lea

Tjohej


Idag har varit en blandning av slapp, plugg och gym. Mest slapp måste jag nog säga. Har läst/skrivit en del fanfiction, vilket inte borde förvåna någon vid det här laget, men det är fan kul asså. Har även organiserat upp mitt matbord och skrivbord för att det låg så himla mycket saker på dem. Nu ligger grejerna i prydliga och relevanta högar så att det ser strukturerat och genomtänkt ut. Egentligen lider jag bara av platsbrist. Borde ha köpt den där cd/dvd-bokhyllan jag och Sofia såg på Ikea igår, för jag har filmer staplade i dammiga högar på min tv-bänk. Aja, det får väl bli nästa gångs inköp. 

Har sovit konstigt senaste tre nätterna. Har somnat kanske vid 11-tiden och vaknar någon gång mellan 1 och 3 på natten och kan inte somna om. Vilket gör att jag ligger halvvaken och väntar på att morgonen ska komma. Inatt vaknade jag halv 2 och kunde inte somna om, förutom någon unken timma vid 6 någon gång? Så inatt antar jag att jag sovit max 4 timmar. Och ändå är jag inte trött på dagen. Det känns som vanligt. Självklart slår då sjuk-bojan igång och hjärnan fantiserar ihop en sjukdom som förklarar denna sömnbrist som ej stör mig. Eller ja det är ju lite långtråkigt att ligga vaken hela natten. Det är inte så att jag är klarvaken, men jag kan inte somna om. Det går bara inte. Det är som om min kropp tycker att jag sovit färdigt. Men fyra timmar är ju inte tillräckligt på långa vägar. Får se hur det går ikväll. 

Är missnöjd med min inlämning till en kurs jag läser. Har gjort ett bildmanus med ett kortare textmanus för en "kortfilm". Det har varit oklara oklarheter från början till slut i den här uppgiften för att lärarna ger olika typer av information. Men jag har gjort mitt bästa - och har lyckats göra dubbelt så många sidor som det stod i uppgiften. Får jag U på grund av det blir jag så less. Aja. Orkar inte bry mig.

Ha en bra dag, Joshy. (Pluspoäng om du känner igen den repliken!)