Emmy Lea

Helg v.9

Mamma var här över dan igår, så vi drog till Överby och strosade i lite affärer. Det var skönt att umgås, tycker det är mysigt att ses och göra någon liten utflykt haha. Nä men det blev inte mycket shopping, hade nog velat shoppa kläder ändå. Får la ta tag i det någon dag. Och jag behöver rensa i min garderob. Har så galet mycket kläder som inte används. Provade ett par coola byxor inne på HM igår, fejk-läder/skinn eller vad man kallar det. Trodde aldrig jag skulle komma i dem, tog till och med en lite optimistisk storlek och provade, haha. Men det gick! Så här såg det ut:
De var nice, men de var också rätt så varma att ha på sig, och jag föredrar att inte svettas bara av att ha på sig ett par byxor, så det blev inget köp den här gången. Men snygga var dem. Vi käkade även lunch på Överby, inne i Etage-huset. 
Sjukt mycket mat och gott var det också! Jag tycker bröden (till vänster på bilden) var det godaste, men sallad är i allmänhet himla fräscht och mättande. Kostade 75kr. Helt okej för så mycket mat. Sen så har jag ju rätt bra med pengar, konstigt nog. Trodde det skulle vara snålt att leva på studiemedel men det här går ju asbra. Idag har det blivit plugg. Imorgon ska det lämnas in en ljudanalys på en film, och tills imorse hade jag inte ens valt film ännu. Sent ute? I know. Men jag satsade på att läsa på om teorin dubbelt upp nu på morgonen för att försäkra mig om att jag överhuvudtaget skriver om rätt saker. Förhoppningsvis så har jag gjort det nu. Tänkte att jag gör det lätt för mig själv, så jag valde en film jag sett tusen gånger och fortfarande älskar - Disturbia. Jag kan typ alla scener, dialoger och rörelser utantill i den där filmen, så då kändes det okej att djupanalysera ljudet i den. Hoppas på att det blev en bra rapport, men det märker vi när man får tillbaka betyget antar jag. 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Trodde det skulle ta längre tid att skriva... Men jag ska göra pommes frites till middag i alla fall, borde kanske ha nåt till dock? Haha. Det får bli köttbullar i mikron. Lite sådär lat-söndag. Funderar på att baka lite chokladbollar, så där som jag gjorde för nån månad sen och det inte blev några bollar av det, vilket jag löste genom att äta det med sked från en plastbunke. Lyxigt värre. Nej men det är gott. Jag borde ha rätt ingredienser för det. Åh, nu blev jag riktigt sugen på det. Aja, får ta och göra middagen först. 

Juste! Jag och mamma använde min gryta jag fick av pappa i julklapp. Vi gjorde någon vanlig köttgryta av nötkött, morötter, lök och potatis. Helt okej, inte min favorit mat men det var gott. Jag föredrar när alla matdelar är separerade så att man kan välja när och hur man vill ha sås. I en gryta tvingas såsen på allt. Jobbigt läge för mig haha. Oh well, gött med lite varierande matlagning. 

Nu måste jag försöka ta tag i resten av min dag. Tjohej.