Emmy Lea

Möblera om på 31 kvm


Nu blev det ommöblering! Blev galen på att jag inte var nöjd, så jag var f*n tvungen att flytta på möblerna. En panorma var ju också lite festligt, så jag fick med allt! Idag ska jag köpa soffan, så jag har dammsugit också, vilket är välbehövligt när man möblerar om. Har lyckats lista ut var ramarna jag ska köpa på Ikea ska sitta, tror jag i alla fall. Det största fönstret ska få gardinstång och gardiner, det andra vet jag inte riktigt.. Det är ju så litet. Får kolla med dem på Ikea om det finns gardinstänger i den storleken. 

Är inte riktigt nöjd med möbleringen av köksbordet, keyboardet och skrivbordet, och jag har inte flyttat någonting på dem ännu för att jag är osäker. Vill egentligen inte peta in köksbordet intill väggen vid kylskåpet då det var där först när jag flyttade in och det kändes trångt. Då måste det nog få flyttas ut från väggen, men aa, jag vet inte än. Får klura på det. Fåtöljen kommer ju inte få plats sen. Så den måste väck. Får väl ta och sälja den, om det nu är någon som vill ha den... Aja. 

Ska ta och försöka flytta på filmhyllan, för den kommer inte få plats där den är nu när soffan kommer på plats. Får se vart den går ta vägen. I närheten av tv:n känns ju logiskt. Hmm. 

Nä men nu måste jag återgå till arbetet. Det kanske kommer fler inlägg senare idag... Man vet aldrig.
Söndag.
Idag ska jag in till Göteborg och sjunga på ett dop. Det ska bli spännande för det var ju ett tag sen jag framförde något inför publik. Men det kommer nog gå bra. 

Jag kom 20 min för tidigt till tågstationen, och den är typ öde. I detta skumma vädret så var det lite halvjobbigt att stå här på perrongen. Det blåser men det är typ varmt ute egentligen, hela 12 grader. 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här... Det är mindre än en vecka kvar tills jag och min kompis åker till London i fem dagar, i alla fall. Det är ju nåt. 
Ja du!


Hoppsan hejsan så det kan bli. Har varit på Överby och shoppat. Jag gick in på Nille i sista svängen, såg några läsglasögon så jag tänkte, why not, jag provar. Tycker ju det är lite roligt med tanke på att jag hade glasögon när jag var yngre och opererade min skelning för några år sen. Testade några med plus på, blev helt yr, bort med dem. Och då, då tog jag på mig ett par med minus 1. Ja då helt plötsligt såg jag bättre!  

Kändes verkligen som att se världen med helt nya ögon (Brand New Eyes, anyone?). Allting som jag tyckt borde varit skarpt, det går liksom att se konturerna och detaljerna nu! Helt sjukt. Så jag köpte två par, de jag har på bilden, och ett par med solskydd i! Det blev 150 spänn. Som hittat!